AFRODISIACE – Stimulentele care te ajuta sa ai o viata sexuala uimitoare

 

Viata sexuala este foarte importanta intr-un cuplu, deoarece acestea conteaza in proportie de aproximativ 50%, adica la fel de mult precum compatibilitatea intelectuala. O viata intima satisfacatoare poate tine doi parteneri alaturi un timp indelungat. In caz contrar, neimplinirea si dorintele erotice ramase la stadiul de fantezii pot conduce la destramarea relatiei.

De aceea, este stringent ca doi parteneri care vor sa ramana impreuna si sa creeze o familie sa se inteleaga minunat atat pe plan emotional, intelectual, cat si intim. Pentru acest lucru, este nevoie, uneori, de anumite stimulente sexuale, care sa sporeasca pofta de sex si de intimitate cu jumatatea. Momentele intime realizeaza o legatura unica si stransa cu persoana de langa.

1. Ce inseamna produse afrodisiace?

Care este definitia termenului de afrodisiac? Ei bine, substantele afrodisiace starnesc dorinta sexuala si te pot face sa arzi de narabdare sa petreci cateva momente intime impreuna cu partenerul. La barbati se mareste durata de erectie, iar la femei efectul lubrifiant este dublat. Acest lucru este minunat si face ca partidele de sex sa fie perfecte pentru ambii parteneri.
Din cauza faptului ca astazi viata este foarte agitata si incarcata cu mult stres si griji, exista un risc crescut ca libidoul ambelor sexe sa scada considerabil. De aceea, foarte multe cupluri tind sa nu se mai atinga la fel de des dupa o anumita perioada de timp petrecuta impreuna, lucru care este foarte daunator. In unele relatii dispare dintr-o data apetitul sexual, lucru care pune foarte multe semne de intrebare si contribuie la aparitia unor frustrari si probleme relationale.
De aceea, daca te afli in aceeasi situatie si iti doresti sa te intelegi de minune cu jumatatea ta, este stringent sa faci ceva pentru ca momentele intime sa fie pline de pasiune si dorinta. O idee pot fi alimentele afrodisiace sau produsele din comert realizate in acest fel.
Daca pana acum se utilizau diferite fructe sau alte afrodisiace naturale, in prezent exista o gama larga de creme, capsule si spray-uri. Acestea au efect imediat si garantat si iti cresc libidoul la cote maxime.
In ciuda acestui fapt, mai exista oameni care se orienteaza spre stimulentele naturale, deoarece considera ca acestea ofera mai multa siguranta si incredere. Cu toate acestea, produsele afrodisiace din comert sunt testate si garanteaza rezultate deosebite.
Exista atat afrodisiace pentru el, cat si pentru sexul feminin, lucru care este absolut minunat. Afrodisiacele pentru barbati nu sunt cu nimic mai bune fata de cele pentru femei, ci au acelasi efect si anume marirea poftei sexuale.

1.1 Afrodisiace – Motivele pentru care trebuie sa le iei in considerare

Foarte multe persoane considera ca este normal ca intr-o relatie de lunga durata sa existe anumite momente in care pofta sexuala sa se afla la un nivel minim. Chiar daca acest lucru este adevarat, deoarece intr-o relatie de durata intervin si alte activitati, probleme si lucruri pe langa intimitatea in cuplu, lipsa libidoului nu trebuie sa reprezinte o problema constanta. Cu alte cuvinte, de indata ce constati ca de la o vreme nu mai arzi de nerabdare sa faci sex cu partenerul, trebuie sa iei in considerare folosirea celor mai bune afrodisiace, pentru a readuce pasiunea in dormitor.

Iata cateva motive pentru care oamenii trebuie sa se gandeasca la includerea in alimentatie a unor afrodisiace foarte puternice:

 

 

  • Aparitia unei disfunctii sexuale

 

La femei au fost gasite probleme cu dorinta si excitarea in timpul momentelor intime, iar la barbati a fost raportata o crestere cu privire la ejacularea prematura si disfunctia erectila.

 

  • Pentru sporirea placerii si a performantelor in pat

 

O relatie sanatoasa si armonioasa de cuplu apare in momentul in care ambii parteneri se simt extraordinar in toate momentele petrecute cu jumatatea, printre care se numara si clipele erotice. Dorinta de a te simti cat mai bine alaturi de partener sau de a face persoana de langa satisfacuta poate conduce la administrarea unor afrodisiace. Aceasta substanta face sexul mai placut, mai intens si mai interesant, motiv pentru care este recomandata.  

Prin urmare, daca te regasesti in una dintre cele doua categorii enumerate mai sus, trebuie sa cauti si sa gasesti afrodisiacele potrivite pentru tine.

1.2 Afrodisiace – Sfaturi cu privire la administrarea acestui tip de substanta

Ca in cazul oricarui alt supliment, este necesar sa discuti cu medicul tau inainte de a administra afrodisiace feminine sau masculine, pentru a te asigura ca ai nevoie cu adevarat de asta. De foarte multe ori oamenii considera ca pot rezolva problemele sexuale cu ajutorul unor suplimente de acest fel, insa se poate intampla ca situatia ta sa trebuiasca sa fie remediata pe cale medicala, de catre un profesionist. 

De aceea, este stringent ca de fiecare data cand constati anumite nereguli sa discuti deschis cu doctorul tau despre toate simptomele pe care le ai, inclusiv despre cele legate de sex, deoarece nu este o rusine, ci un lucru normal.

In plus, chiar daca afrodisiacele pot parea inofensive, acestea pot provoca reactii adverse in momentul in care intra in contact cu un alte medicamente sau supliment pe care le administrezi. Si aici este stringent sa ceri parerea medicului.

In cele din urma, este important sa retii ca fiecare om in parte este diferit, fapt pentru care nu trebuie sa-ti compari dorinta sexuala cu cea a partenerului sau a prietenilor. Un rol esential il joaca factorii precum increderea in sine, nivelul de intimitate din cuplu si parerea despre persoana de langa. Cu alte cuvinte, nu intotdeauna poti avea nevoie de afrodisiace puternice pentru femei sau barbati, ci pur si simplu trebuie sa faci anumite schimbari in viata ta, care pot actiona la nivel psihic.

2. Cele mai puternice afrodisiace naturale pentru persoanele dornice de aventura

Dupa cum tocmai ai aflat, exista anumite afrodisiace pentru femei care cresc libidoul la cote alarmante. Chiar daca pare greu de crezut, exista o serie de alimente pe care le poti manca zilnic ori in mod frecvent, care te pot ajuta in acest sens. Sunt alimente de baza, ce se gasesc in supermarket cu mare usurinta, dar care au efect afrodisiac imediat.

Mai jos gasesti o lista cu afrodisiace naturale puternice:

 

 

  • Dovleacul

 

Acesta este recunoscut pentru cantitatea mare de fibre, magneziu si de potasiu pe care o contine si care ajuta la calmarea nervilor si la relaxarea muschilor.

 

 

  • Telina

 

Telina contine androsteron, care este un feromon masculin pe care femeile il pot gasi foarte atractiv la barbati. Asadar, daca iti doresti sa iti vezi partenerul intr-un mod foarte erotic, atunci include telina in mesele zilnice.

 

 

  • Usturoi

 

Usturoiul nu miroase foarte frumos, insa consumat in cantitati semnificative poate fi un afrodisiac foarte puternic pentru femei. Acesta este bogat in alicina, care creste fluxul sanguin si starea generala de sanatate. De aceea este un afrodisiac feminin puternic si natural!

 

  • Ginseng

 

Studiile recente au descoperit varietati asiatice si americane de ginseng care ajuta la cresterea libidoului. Acesta contribuie la modificarea hormonilor.

 

 

  • Merele

 

Merele au si ele de-a face cu cresterea dorintei sexuale. Un studiu din 2014 a demonstrat ca un mar consumat zilnic ajuta la cresterea calitatii vietii sexuale la femeile tinere.

 

 

  • Sofran

 

Exista dovezi impresionante care atesta ca sofranul are calitati afrodisiace iesite din comun. Studiile recenta demonstreaza ca ajuta la crestere motilitatii spermatozoizilor la barbatii infertili si poate reduce unele efecte secundare erotice cauzate de administrarea unor antidepresive.

 

  • Ginseng

 

Studiile recente au descoperit varietati asiatice si americane de ginseng care ajuta la cresterea libidoului. Acesta contribuie la modificarea hormonilor.

 

 

  • Merele

 

Merele au si ele de-a face cu cresterea dorintei sexuale. Un studiu din 2014 a demonstrat ca un mar consumat zilnic ajuta la cresterea calitatii vietii sexuale la femeile tinere.

 

 

  • Sofran

 

Exista dovezi impresionante care atesta ca sofranul are calitati afrodisiace iesite din comun. Studiile recenta demonstreaza ca ajuta la crestere motilitatii spermatozoizilor la barbatii infertili si poate reduce unele efecte secundare erotice cauzate de administrarea unor antidepresive.

 

  • Ardei iute

 

Ardeii iuti stimuleaza terminatiile nervoase de pe limba, care elibereaza adrenalina, o substanta chimica care sporeste ritmul cardiac si elibereaza endorfine. De aceea, mananca ardei iute ori de cate ori ai ocazia, pentru nopti cat mai excitante cu partenerul.

 

 

  • Smochine

 

Smochinele au un continut ridicat de aminoacizi, care stimuleaza rezistenta sexuala si cresc libidoul in mod uimitor.

 

 

  • Sparanghel

 

Cantitatea mare de vitamina E din sparanghel poate creste fluxul de sange din organism si de oxigen catre organele genitale. Acesta contine, de asemenea, un nivel ridicat de potasiu, care se afla in stransa legatura cu productia de hormoni sexuali.

 

 

  • Avocado

 

Avocadul este un cuvant aztec, care inseamna testicul. Acesta contine niveluri ridicate de acid folic si vitamina B9, care ofera organismului multa energie, dar si vitamina B6, care ajuta la cresterea productiei de testosteron.

 

 

  • Banane

 

Acesta este cel mai consumat fruct, care poate fi mancat in diferite feluri, atat in forma sa naturala, cat si in salate, prajituri sau alte preparate. Bananele contin o enzima bromelaina, care starneste dorinta sexuala a unui barbat.

 

  • Stridii

 

Fructele de mare contin tone de zinc, un mineral important in productia de testosteron si sperma. In plus, contine dopamina, o substanta care creste dorinta erotica.

 

Daca iei in considerare toate aceste alimente, cu siguranta noptile petrecute in pat alaturi de partener nu vor mai fi plictisitoare. Arata-i cata pasiune si dorinta ascunzi in tine cu ajutorul acestora!

3. Cele mai bune afrodisiace din comert, pe care trebuie sa le incerci pentru nopti salbatice

In cazul in care nu crezi in puterea miraculoasa a fructelor si a legumelor, este bine sa iei in calcul anumite creme si solutii care se gasesc in magazinele specializate. Ia-le in vedere, daca iti doresti sa te simti pe deplin satisfacut de momentele petrecute sub pilota cu jumatatea ta.

Afrodisiacele din comert pe care trebuie sa le iei in vedere pentru o viata sexuala activa sunt urmatoarele:

 

  • Capsule

 

In marea majoritate a cazurilor capsulele pentru cresterea libidoului sunt 100% naturale si se gasesc pe piata atat in varianta pentru femei, cat si pentru barbati. In plus, acestea pot contribui la reglarea echilibrului hormonal si la cel emotional, actionand asupra stresului provocat de lipsa activitatii sexuale. Aceste pastile se administreaza cu o ora inainte de inceperea partidei de sex.

 

  • Crema

 

 

Un astfel de produs stimulator imbunateste circulatia sanguina si creste receptia la diferiti stimuli. Cu alte cuvinte, orice tip de atingere este perceputa intr-un mod mult mai intens, lucru care este de dorit pentru o excitare de nota 10. Aceste creme pot aduce orgasmul atat barbatilor, cat si femeilor. Se aplica in zona genitala cu cateva minute inainte de contactul intim.

 

  • Spray

 

Asa cum au fost fabricate creme si pastile, la fel au fost puse pe piata si diferite spray-uri care contribuie la un act sexual satisfacator. Un astfel de spray sporeste placerea erotica, fiind bazat de obicei pe extracte naturale care ajuta la accentuarea circulatiei sanguine. Trebuie utilizat in mod frecvent, pentru a aduce o stare de bine de neimaginat.

 

  • Ulei

 

De cate ori ti s-a intamplat ca de la un simplu masaj pe spate sa ajungi sa faci ceva mai mult cu jumatatea ta? In cazul in care nu ti s-a intamplat niciodata acest lucru, este bine sa iei in vedere un ulei de masaj cu efect afrodisiac care trezeste chiar si cele mai ascunse dorinte erotice. Un astfel de produs lasa pielea catifelata si moale si ajuta la intretinerea unei relatii de cuplu armonioase si sanatoase.

 

  • Parfum cu feromoni

 

De foarte multe ori oameni sunt atrasi prin prisma simtului olfactiv. De aceea, specialistii au inteles cat de important este sa existe pe piata parfumuri cu feromoni, care sa excite sexul opus. Un astfel de produs are ingredientele foarte bine alese, astfel incat sa trezeasca dorinta erotica. Acesta poate seduce instant persoana de langa tine!

Pe langa aceste produse mai exista si pudre de corp, balsamuri de buze stimulatoare, geluri erotice si alte afrodisiace de acest fel.

 

In cele din urma, este bine ca intotdeauna sa pui relatia intima cu persoana de langa pe acelasi loc cu comunicarea si intelegerea. Toate aceste elemente sunt esentiale pentru o viata de cuplu sanatoasa si cu o temelie puternica. Invata sa te bucuri de sexualitatea ta si descopera impreuna cu partenerul bucuria de a face sex de calitate si in mod frecvent. Vei vedea ca in acest fel vei fi o persoana mult mai optimista, increzatoare, deschisa si linistita.

Sursa foto: Pixabay.com

4. Intrebari si raspunsuri frecvente despre afrodisiace

 

  1. Ce este un afrodisiac?

 

Un afrodisiac este un tip de stimulent sexual, care ajuta viata intima a unui cuplu prin stimularea suplimentara a unui partener sau a ambilor.

 

  1. Care sunt cele mai puternice afrodisiace pentru femei?

 

Ginsengul rosu se spune ca este cel mai puternic afrodisiac natural pentru femei din lume, cu efecte vizibile chiar si dupa cateva utilizari.

 

  1. Care sunt efectele afrodisiacelor?

 

Afrodisiacele pot stimula, intr-un grad mai mare sau mai mic, libidoul unei persoane. Dupa administrare pot aparea, insa si efecte adverse, in functie de stimulentul folosit. De aceea, este recomandata o vizita la medicul specialist inainte de administrarea oricarui produs.

 

  1. Ce afrodisiace au efecte imediate?

 

De regula, afrodisiacele cu efecte imediate sunt cele pe care le gasesti in comert sub forma de pastile, crema, spray sau ulei. Desi exista multe afrodisiace naturale, ele trebuie consumate pentru o perioada mai indelungata de timp pentru a avea un efect vizibil.

 

  1. Care sunt cele mai bune afrodisiace pentru barbati?

Cele mai bune afrodisiace pentru barbati sunt extractul de tongkat ali, maca si ashwagandha.     

Categorie:
Articole Sex shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *